Over

Wij bieden mensen de kans een ontspannen en uitgerust leven te leiden, zonder stress of pijn.

Relax. Herstel. Geniet!

In de hedendaagse maatschappij is het voor mensen steeds lastiger tijd vrij te maken om eens rustig te gaan zitten, een kopje koffie te drinken en sociaal te doen met vrienden. Zelfs thuis, een plek dat bedoeld is om plezier te maken en wat rust te nemen, hebben mensen grote moeilijkheden om de 'relax'​ knop te vinden. Redenen variëren van het afmaken van een dagelijkse takenlijst tot altijd de drang hebben om online te moeten zijn. Verschillende fysieke en mentale ziektes zijn het gevolg van deze stressvolle levensstijl.

Wellkin wil mensen de kans geven een ontspannen en uitgerust leven te leiden, zonder stress of pijn. We zijn constant op zoek naar nieuwe producten en ideeën om deze ambitie te ondersteunen. De Wellsystem Hydrojet is momenteel hét product voor ons, de gezondheidszorg en de wellness.

The Art of Living Well

Wellkin is een Nederlandse startup, opgericht in 2015 en is importeur van de producten van Wellsystem. Sinds 24 augustus 2015 heeft Wellkin zich gevestigd in The Art of Living Well in 's-Hertogenbosch. Dit geweldige pand is dé plek waar business en wellness elkaar ontmoeten. Wellkin is niet het enige bedrijf dat de voordelen van dit fantastische onderkomen ziet. Meerdere bedrijven waren ons al voor of volgden ons. In dit unieke wellness-center vullen de verschillende bedrijven elkaar uitstekend aan, waardoor alle kwaliteiten en producten optimaal gepresteerd worden. Wij nodigen u daarom heel graag uit om eens langs te komen. Het is een beleving op zich!

Details

IBAN: NL17SNSB0907479375
BIC: SNSBNL2A
BTW: NL854725313B01
KvK: 62245147

Locatie

JK-Nederland B.V.
The Art of Living Well
Stuttgartstraat 22-28
3047 AS Rotterdam

Showroom

Happy Bodies
Mondriaanplein 20
5401 Hx Uden
Bedrijf

Wellkin wil mensen de kans geven een ontspannen en uitgerust leven te leiden, zonder stress of pijn. De hydrojet is hét product voor ons, de gezondheidszorg en de wellness.